Tutustu palveluun

Wellbeing cart:n avulla saavutat pysyvän terveellisen elämäntavan. Palvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden seurata hyvinvointisi edistymistä täyttämällä sähköisiä päiväkirjoja ja tarkentamalla seurantaa kyselyin sekä asettamalla hyvinvointiasi tukevia tavoitteita koulutetun hyvinvointivalmentajan kanssa.

Sähköisen hyvinvointivalmentajan avulla seuraat oman hyvinvointisi kannalta merkityksellisiä alueita: ravinto, liikunta, uni / lepo, onnellisuus, painonhallinta ja verenpaine.

Päiväkirjat

Päiväkirjojen avulla seuraat hyvinvointiasi päivittäin, kuukausittain tai puolivuosittain. Valitse ja seuraa itsellesi merkityksellisiä päiväkirjoja.

  Päiväkirjat:
 1. Liikunta
 2. Ateria
 3. Onnellisuus
 4. Uni
 5. Paino
 6. Painoindeksi
 7. Vyötärönympärys
 8. Verenpaine
 9. Pulssi

Kyselyt

Kyselyjen avulla voit seurata hyvinvointisi kehittymistä päivittäin, kuukausittain tai puolivuosittain. Kyselyt tukevat ja tarkentavat päiväkirjojen tavoitteita.

  Kyselyt:
 1. Aktiviteettikysely
 2. Ravintokysely
 3. Onnellisuuskysely
 4. Unikysely

Hyvinvointivalmentaja

Hyvinvointivalmentaja auttaa sinua asettamaan hyvinvointitavoitteesi ja tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Mitä aktiivisemmin täytät kyselyjä ja päiväkirjoja sitä paremmin hyvinvointivalmentaja pystyy sinua tukemaan. Jotta voit varata sähköisen keskustelun hyvinvointivalmentajan kanssa sinun tulee kerätä yhdeksän hyvinvointipistettä vastaamalla kyselyihin ja päiväkirjoihin.

Yhden keskustelun maksimi aika on 15 minuuttia, voit varata yhden ajan kerralla, maksimissaan viikon välein.

Tavoitteiden asettaminen

Voit milloin tahansa aktivoida uusia päiväkirjoja ja kyselyjä, joihin asetat hyvinvointiasi tukevat tavoitteet ja ajanjakson tavoitteen saavuttamiseksi: viikko, kuukausi, puoli vuotta. Samalla päätät kuinka aktiivisesti täytät kyselyä tai päiväkirjaa: päivittäin, viikottain, kuukausittain tai puolen vuoden välein.

Hyvinvointipisteet

Täyttämällä päiväkirjoja ja kyselyjä ja ostamalla sinulle suosittelemiamme tuotteita keräät hyvinvointipisteitä. Jokaisesta päiväkirjamerkinnästä ja loppuun täytetystä kyselystä saat yhden hyvinvointipisteen. Mitä aktiivisemmin täytät päiväkirjoja ja kyselyjä sitä enemmän hyvinvointipisteitä keräät. Sinulle suosittelemiemme tuotteiden pistemäärä riippuu tuotteesta. Pistemäärä näkyy tuotteiden yhteydessä.

Hyvinvointipisteillä voit lunastaa palkintoja ja varata itsellesi keskusteluajan hyvinvointivalmentajan kanssa.

Palkinnot

Keräämällä hyvinvointipisteitä ansaitset tuotteita ja palveluja. Sinä itse päätät mihin palkintoon kerrytät hyvinvointipisteitä. Pisteitä voi kerryttää vain yhteen palkintoon kerralla, mutta voit milloin tahansa vaihtaa palkintoa. Sinun tulee kerätä riittävä määrä pisteitä tietyssä ajassa, jota olet oikeutettu palkintoon.

Palkinnot motivoivat sinua aktiivisuuteen omien hyvinvointitavoitteiden saavuttamisessa.

Tuotesuosittelut

Suosittelemme sinulle omia hyvinvointitavoitteitasi tukevia tuotteita. Jokaisesta suosittelemastamme ostoksesta keräät hyvinvointipisteitä, joilla ansaitset palkintoja. Tuotesuosittelut auttavat sinua pysyvässä elämäntapamuutoksessa.

×